Bundgaard Design

Krydderurteskilte

Mette Bundgaard er uddannet industri designer, og har mange års erfaring med produktudvikling og produktion. Hendes baggrund er bred og hun er noget af en multikunstner, der lige nu har sat sit fokus på at arbejde med ler.

Ideen med hendes krydderurteskilte er udsprunget sig af hendes behov…
”Mine børn kunne ikke kende forskel på de krydderurter vi har i haven, så det var ikke nemt at få dem til at hente og plukke urter til maden. Jeg kunne også nogle gange selv være i tvivl om hvad jeg nu har plantet de forskellige steder og havde brug for markering og skiltning.

Jeg vil derudover også gerne være fri for plastskilte i min have, som har det med at knække, så lidt plast så muligt, tak. Træ og metalskilte rådner og ruster, de skal alt for ofte skiftes ud. Så behovet var der til at lave nogle selv og tænke holdbarhed og bæredygtigt ind.”

Efter den først produktion af keramik skilte, kom der stor interesse fra hendes omgangskreds og Mette begyndte derfor at lege med tanken om større produktion og salg.

I dag sælger hun i få udvalgte butikker, da hun selv står for hele produktionen og alt er håndlavet af hende. Der arbejdes dog på at finde en fabrik, så flere vil få mulighed for at kunne købe hendes produkter.

Bliv forhandler af Bundgaard Design

Før du ansøger om at blive forhandler, anbefaler vi, at du tager dig tid til at udforske BundgaardDesign’s kollektioner.

Besøg vores showroom eller se produkterne på vores webshop for at få en fornemmelse af deres design og kvalitet.

Når du har besluttet, at BundgaardDesign’s produkter passer til din butik eller dit online sortiment, kan du kontakte os hos Raffinèe. Du kan ringe til os eller sende en e-mail. Se kontaktinfo nederst på siden.

Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål og guide dig gennem processen.

For at blive forhandler skal du udfylde en ansøgningsformular, hvor vi beder om oplysninger om din virksomhed, din målgruppe, og hvordan du planlægger at markedsføre produkterne.

Næste trin er at vi udarbejder en forhandleraftale, der beskriver betingelserne for samarbejdet. Denne aftale vil inkludere oplysninger om indkøbsbetingelser, minimumsordrer og leveringsbetingelser.