Håndværk inspireret af naturen

Med base i Delhi og Arizona designer, distribuerer og leder grundlæggere og søstre, Dhruti & Seema, denne kvindeejede virksomhed. Med en største naturlighed og passion for brugen af førsteklasses materialer, godt design og kvalitetsarbejde, deler de to søstre og deres håndværkere den samme passion på alle trin af produktionen af Trovelore.

Trovelore er et naturinspireret atelier, der hver sæson laver en ny serie af tidløse brocher og håndborderet udsmyknings kunst. De nøje udvalgte materialer, farver og med de vanvittige dygtige håndværkeres teknik skabes den flotte organiske tekstur, der giver den dyrebare og ualmindelige naturtro kvalitet.

De håndlavede brocher er som små kunstværker. Miniskulpturer, der kan bærers i årevis til hverdag og fest, som signatur på netop din stil.
Trovelore´s værksted er registreret i Indien, og følger etisk fair handelspraksis. Alle håndværkerne er over 18 år, deler dagligdagen i et sikkert arbejdsmiljø med gode lønninger, social forsikring, sundhedsydelser, og mere end noget andet, et positivt og trygt arbejdsfællesskab.

Bliv forhandler af Trovelore

Før du ansøger om at blive forhandler, anbefaler vi, at du tager dig tid til at udforske Trovelore’s kollektioner.

Besøg vores showroom eller se produkterne på vores webshop for at få en fornemmelse af deres design og kvalitet.

Når du har besluttet, at Trovelore’s produkter passer til din butik eller dit online sortiment, kan du kontakte os hos Raffinèe. Du kan ringe til os eller sende en e-mail. Se kontaktinfo nederst på siden.

Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål og guide dig gennem processen.

For at blive forhandler skal du udfylde en ansøgningsformular, hvor vi beder om oplysninger om din virksomhed, din målgruppe, og hvordan du planlægger at markedsføre produkterne.

Næste trin er at vi udarbejder en forhandleraftale, der beskriver betingelserne for samarbejdet. Denne aftale vil inkludere oplysninger om indkøbsbetingelser, minimumsordrer og leveringsbetingelser.