Fantastisk farvesans

Emma og Harriet grundlagde Wallace # Sewell efter deres afgangsprojekt fra Royal College of Art i London. De udstillede for første gang i 1992 deres kollektion, som blev meget vel modtaget af bl.a. Tate Gallery og Barney´s i NY, som var blandt de første forhandlere, og det har de været lige siden. I dag har de 400 forhandlere fordelt over 25 lande.

Bauhaus ideologien med kombinationen af funktionalitet og æstetik som lige vigtige faktorer for et godt design som kan industrialiseres i fremstillingen, har grundlæggende været Emma og Harriets udgangspunkt for deres fantastiske farvekombinationer i deres design. Alle designs er håndvævet som prøver, hvorefter selve produktionen sættes i gang på den gamle familiedrevne fabrik i Dorset.

Der bliver ikke produceret mere end, der er i ordrebogen, så der forekommer ikke overproduktion og alt er limiteret. Alt fra design til selve produktionen foregår altså i UK – først og fremmest i London, hvor deres egen butik og showroom ligger.

Bliv forhandler af Wallace#Sewell

Før du ansøger om at blive forhandler, anbefaler vi, at du tager dig tid til at udforske Wallace#Sewell’s kollektioner.

Besøg vores showroom eller se produkterne på vores webshop for at få en fornemmelse af deres design og kvalitet.

Når du har besluttet, at Wallace#Sewell’s produkter passer til din butik eller dit online sortiment, kan du kontakte os hos Raffinèe. Du kan ringe til os eller sende en e-mail. Se kontaktinfo nederst på siden.

Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål og guide dig gennem processen.

For at blive forhandler skal du udfylde en ansøgningsformular, hvor vi beder om oplysninger om din virksomhed, din målgruppe, og hvordan du planlægger at markedsføre produkterne.

Næste trin er at vi udarbejder en forhandleraftale, der beskriver betingelserne for samarbejdet. Denne aftale vil inkludere oplysninger om indkøbsbetingelser, minimumsordrer og leveringsbetingelser.